För två år sedan...

För två år sedan hade jag BF den 27 juli. Vad jag inte visste då var att det kom att dröja ytterligare 16 dagar - svettigt minst sagt!
Är så glad att jag mådde så otroligt bra under min graviditet, men det känns otroligt overkligt att tänka tillbaka på att det faktiskt var J där inne!

Stolt som en tupp

Måndag och första arbetsdagen efter vår semester. Gick över förväntan och kändes inte superjobbigt att gå tillbaka till arbetet. Kanske för att vi fortfarande har två veckors semester kvar i mitten av augusti..!
Vad jag där emot hade ångest över var att min lilla tjej skulle gå på en ny, tillfällig förskola efter tre veckors semester. Hua! Hennes ordinarie pedagoger har dessutom semester, så kändes som att allt skulle vara nytt och läskigt för henne...

Men hon hade praktiskt taget knuffat ut pappan vid lämningen idag. En kompis från ordinarie förskolan var där och dessutom en underbar förskolevikarie som J tycker mycket om. Älskade unge va du är bra 💗 Stolt som en tupp blir man!
Men trött var hon när jag hämtade henne i eftermiddags. Många nya intryck och ingen dagsvila gjorde sitt.
För första gången någonsin bad hon om att få "sova sängen".
Nu hoppas vi morgondagen går lika bra!

SM veckan i Norrköping

Igår tog vi en sväng ner till Norrköping.
SM veckan är i full gång där nere och de hade även anordnat ett bamselopp och några av Barnkanalens stjärnor var där och uppträdde. Bolibompadraken var ju såklart dagens höjdpunkt!

Gröna Lund

Vi har pratat om att åka till Skansen och Junibacken i Stockholm på semestern, men så helt plötsligt i onsdags kväll så fick vi infall att ta tåg till Sthlm och gå på Gröna Lund :D
Så i torsdags tog vi med min systerdotter och drog till grönan. Kanske inte helt ultimat med en snart 2-åring, men det gick såååå bra!

Vi började vid småkarsusellerna och A drog upp J i en mindre berg- och dalbana det första han gjorde 🙈 Blicken var skräckslagen och enligt J var den "lite läskig" men blev ändå favoriten sen när vi åkte hem...

Sen blev det dax för lunch och J sov i vagnen medans A och F passade på att köra de lite extremare äventyren.

Vi avslutade med småbarnskarusellerna innan vi tog tåget hem igen vid 19.
Superkul och J tyckte det var jättehärligt!

Kolmården

I år har vi införskaffat årskort på Kolmården. Nästan ett måste om man är småbarnsfamilj och bor så nära som vi gör! Väldigt uppskattat både hos små och stora.

Bamse är mysig men lille skutt har blivit favoriten. Längre kramar och till och med en puss sist vi var där!
Skalmans bilar, luftballonger, honungsburkarna och båten Victoria åker hon också, vår modiga lilla tjej!