Stövel h*lvete!!!

Asså - gaaah! 😂
Kikade runt på Tradera efter gummistövlar till J och hittade två auktioner med "Crocs Handle It Rainboots". Var riktigt tuffa tyckte jag och verkade smidiga och lätta enligt recensioner på andra sidor..
Tänkte vara smart och inte "trissa upp" slutpriset på auktionerna, så valde att bevaka dem och lägga in mitt bud precis innan auktionen slutade... 
Tror ni inte jag missade BÅDA auktionerna med exakt en minut! Sinnes!
😂
Jaja, nu är de iaf beställda till ordinarie pris på en helt vanlig sajt istället. Punkt. 


Verkar väldigt enkla och smidiga!
Älskade de gula, men de fanns ej i hennes storlek, så det blidde gröna ist.
Trött på rosa nu och vill ha lite annat! Nyttig mat

 
Jag tycker att vi äter bra och varierad kost här hemma. Fisk åtminstone ett par gånger i veckan, alltid något grönt till och försöker att få in mer och mer vegetariskt.
Men så idag till exempel; Ikväll är det dags för leverans av Linas Matkasse som vi har varannan vecka. Leveransen sker allt som oftast efter klockan 18 på kvällen och rätten som är tänkt att lagas ikväll får skjutas till morgondagen, annars får vi inte mat för ens alldeles för sent...
Så nu står jag inför dilemmat vad kvällens middag ska bestå av. Kylen är tömd sen förra veckohandlingen (pga att Linas kommer också) och tiden till att få ihop något i em är knapp. Så min tanke var att ta en genväg ikväll och att det får bli korv med bröd (!)
Händer extremt sällan att vi äter det, men känns smidigt om än svårt att få det att kännas 'nyttigt'. Gud va jag svamlar... ;) Men ni förstår, maten överlag är bra, men ändå får man dåligt samvete om man nångång ibland tar en genväg.
Hur tänker ni kring barnen och 'nyttig' mat?
Försöker ni alltid få i den grönsaker/frukt till alla måltider?
Vill ha tips, tips, tips!
 
Julia för X-antal månader sen ;)
 
De små äter ju inte allt i grönsaksväg heller.
Här blir det mest ärtor och majs, kanske gurka (bara vatten;), morot har funkat ibland
på senaste och körsbärstomater tycker hon om att bita hål i och sen lägga åt sidan..!
 
 

Inskolning


Benen i kors i favoritfåtöljen drickandes kvällsvällingen - sötaste 😍

Dag 4, inskolningsvecka 2.
Det har verkligen gått över förväntan det här med inskolningen. Inga tårar alls vid lämning, somnar på sin madrass vid dagsvilan och sover dryga timmen, äter dubbla portioner, men blir så klart överlycklig när mamman kommer och hämtar.
"Mamma..!" Utbrister hon med sammetslen röst när hon ser mig.
Det är väl det bästa med inskolningen kan jag tycka, när man får hämta!

Vid första lämningen (vecka 1, dag 3) när jag skulle gå ifrån 30 min, satt jag i deras personalrum tills det var dax att "komma och hämta".
Då hörde jag skrik och hulkande genom väggarna och AJ vad ont det gjorde i hjärtat. Hur kunde jag lämna henne?
Men när jag kom tillbaka var det inte alls hon som varit ledsen och allt hade gått jätte bra, då var hon knappt glad att se mig och inte alls redo att gå hem...

Hoppas verkligen att det fortsätter så här! Men har förstått att det kan slå till senare (år 2 to.m!), när man inte riktigt är beredd...