God fortsättning!

Hoppas ni haft en fantastisk jul!
Våran var underbar och lilla J skötte sig exemplariskt. Hon var såå nöjd när hon hoppade runt bland alla familjemedlemmar och fick nog några klappar för mycket ;) 


Tyvärr har vi åkt på en förkylning igen lagom till nyårsafton, så vi fick ställa in planerna med vännerna inför morgondagen och kommer stanna hemma och mysa istället. 
J rosslar och snorar ich inatt hade hon strax över 38 i feber. Trots det är hon i gasen och ligger och brottas i gymet nu. Verkar som att det är mycket sjukdomar nu, har ni klarat er?!

Passar på att säga GOTT NYTT ÅR och GOD FORTSÄTTNING ! Hoppas ni får en fantastisk start på 2015! 

Mysmåndag

Dagen har bara rusat iväg, trots att vi började den tidigare än vanligt. 
Var iväg till en vän på lite förmiddagsfika och sen en sväng förbi pappan och kollade in rea och lunchade. 

Upptäckte här om dagen att J vuxit ur sina "tossor" så inhandlade raggisar i lite större storlekar.. Tycker hon har långa fötter vår lilla tjej, nu har hon 17-18 på strumpor. Har inte så mycket att jämföra med, men bara en känsla jag har :D


Bara 1,5 dag kvar till julafton och det känns galet! Jag har liiiite julstämning, men vart är snön???

Sjukstuga

Ja usch. Vi har vart hemma och segat sen i måndags. Igår hade jag ingen röst och idag bara forsar snoret. Jag hoppas iaf att det ger sig till nästa vecka och att J slipper bli allt för dålig...
Hon har varit lite gnällig på eftermiddagarna, men ingen feber än.


Smakportionera går fint! Hittills har vi testat potatis, banan, päron, morot, gröt och idag lite mango. Mango verkar vara favoriten hittills och moroten inte lika populär.. ;)

4 månader?!

Idag blir lilla J hela 4 månader - galet! Det känns på ett sätt som ingen tid alls. Var det verkligen bara 4 månader sen man låg i den där förlossningssalen och kämpade mot smärtan?? Samtidigt känns det som hon funnits här för alltid! 


Vi tänkte fira med första smakportionen idag till middag. Vet många i föräldragruppen som vill vänta lite, men jag har knappt kunnat bärga mig till 4 månaders dagen. Vet inte om det är bra eller dåligt... Att börja exakt vid 4 månader alltså. Gäller ju bara ca ett kryddmått ändå så här i början. 
Men hur trappar man upp sen då tänker jag? Hur gjorde ni?
Vi börjar med lite vanlig potatis idag tänkte jag. Gröten ich puréerna på bilden köpte jag mest på skoj, och för att det kan vara bra att ha hemma för framtiden tänker jag. Speciellt katrinplommonpuren för trög mage ;) Kan kanske mamma smaka lite av den också...?? 

Här går det undan!

Hallå vänner!
Jag hoppas att ni har fått en mysig start på december trots att snön lyser med sin frånvaro. Här hemma rullar allt på i ryslig takt och det är knappt man hinner med ;)


Igår vände sig J helt plötsligt från rygg till mage för första gången ich nu är det det enda hon gör! Jag hade till och med problem vid läggning igår kväll då hon bara snurrade hela tiden haha
Hon är inne i en krånglig period just vid läggningen. Hon lägger sig ju alltid med oss runt 22-23 och det har alltid fungerat att hon somnat vid bröstet. Men nu blir hon skitförbannad av att man trycker in bröstet och ligger och sparkas och slåss och vill inte alls. Allt som oftast slutar det med att man får gå upp och söva henne genom att skumpa runt... Märks att hon är o en tillväxtperiod nu om vi säger så! ;)