Åskperiod?!

Okej, jag var ju bara tvungen att ladda ner appen "Wonder Weeks" som jag läst så mycket positivt om på alla bloggar. Tydligen ska den vara väldigt precis vad gäller bebisens olika sinnesstämningar och beskriver olika faser de går igenom väldigt bra...
Känner mig lite deppig då den visar att vår älskade lilla J kommer att ha en "åskperiod"  i princip hela december (=inte bra) ! 
Tycker mig redan ha sett tendenser till att hon inlett denna fas. Hon äter oftare igen, är väldigt närhetsberoende just på eftermiddagarna (hej låst mamma!) och svårsövd kvällstid = väldigt gnällig! Jag hoppas verkligen att hon fortsätter sova bra nattetid, annars kan det bli en jobbig månad :/


Mjölkpaket är det nya roliga - Sophie la Giraffe duger inte längre !!

3 månader och vaccin

I går blev vårt lilla hjärta 3 månader (!) Vart tar tiden vägen? Man märker att det händer mycket i utvecklingen ovh det senaste är väl att hon försöker vända sig från ryggläge till mage, men än så länge får hon inte till det mef armen...

Var på BVC i måndags för första vaccinet. Hua va läskigt! Hon skrek när de stack henne, men så fick jag upp henne för att trösta samtidigt som BVC-sköterskan distraherade med en leksak, så då kom hon av sig ;) duktiga tjejen! 
Vi kollade även vikt och längd. Strax över medel på längden och strax under på vikten, så vi har en långsmal liten tjej! Hon följer iaf sina kurvor bra! 


Trött tjej

Prestationsångest

Hade ju hoppats på att hålla i bloggandet nu, men när jag är inne på min blogg via datorn ser jag vilken kass kvalitet det blivit! 
Jag slänger ju allt som oftast in Instagrambilder i inläggen eftersom jag bloggar via mobilen och det blir ju inte världens snyggaste när man kollar i större format.
Men jag har ju liksom varken tid eller ork att brotta mig in till den stationära datorn som finns i vår skrubb/datarum, koppla in systemkameran och rensa och lägga över bilder för att SEN blogga! Gaaah!
Vet inte om jag ska pausa bloggen lite i väntan på att vi införskaffat oss en laptop istället... 


Så här såg det ut tidigare i veckan. Mamma försöker aktivera bebis samtidigt som hon ska fika. 

Denna vecka har varit extremt tråkig. Jah har haft feber och halsont och därför har vi bara varit hemma.
Får intrycket att J tycker att det är extremt tråkigt och får därför prestationsångest när jag ska aktivera henne. 
Vad gör ni med era bebisar om ni bara är hemma en hel dag??