Syjunta


Måste ju test sy med min nya fina symaskin jag fick i 30-års present här i veckan! Fick hem dessa tyger i veckan, så ska försöka ta mig tid i helgen och sy en mössa, kanske två.. Ett par tights och en ny mysig filt. Allt till J då förstås ;) 

Magsjuka in Da House

...eller nåt. 
Vid 22 i går kväll, strax innan läggdags för vår del, hörde vi ljud från Julia inne i sovrummet. Inget konstigt då hon brukar gny till av mardrömmar eller om hon tappar nappen. Men igår hade hon ist spytt ner hela sin säng. Uääk! 
Efter lite fix och trix, nyduschad Julia och nybäddat, skulle jag gå för att borsta tänderna innan jag sövde om henne. Då spydde hon igen ;( Stackars liten! Idag verkar hon må bättre förutom att matlusten inte är där. Men nu håller jag tummarna för att vi slipper smittas :/

I lördags var vi ute i skogen och myste lite ;)

Glad midsommarhelg!

Hoppas alla hade en fantastisk midsommarafton i går.
Vi hade det supermysigt med goda vänner om än väldigt blött, som på många andra håll! 
Men vi dansade med barnen runt köksön, festade på sill och jordgubbstårta och roade oss med musikquiz och härliga skratt. Så oss gick det ingen nöd på :)
Gjorde dessutom min första krans till min älskade dotter. Tyvärr blev den lite liten och den var enligt Julia lite svårburen Haha Men det är tanken som räknas! 

Trodde för övrigt att jag hade koll på att J nu har 68 i storlek, men klänningen jag fyndade från Newbie kunde gott ha varit i storlek 74!  Stora (lilla) tjejen :)