Nu ere klippt


Idag vart det lyx, lyx, lyx hos frisören. 
Love it!! 

Burr!

Ja nu har kylan verkligen slagit till ordentligt! Men solen lyser och det är härligt frostigt ute, så jag klagar inte, det är bara att klä på sig! ;) Har förstått att det har kommit snö både uppåt och nedåt, men oss verkar den missat. Hoppas det kommer lite så vi kan åka lite pulka ! Längtar ! 

Här om dagen när vi var i vår lekpark. Börjar bli tomt på barn nu, där som var så fullt i höstas...

Det bästa är att gunga... ...mycket!
...så det kanske är tur att det inte är så många andra barn där som vill gunga! :D


#prayforparis

Obeskrivligt. Ofattbart. Hemskt. 

Alla tankar går idag till det hemska i Paris, till anhöriga och drabbade.

Blir rädd för vart världen är på väg, för framtiden och för det liv våra barn kommer att leva... Ja rädd för allt egentligen. Tyvärr är det väl så "de" vill att vi ska känna....

❤️

Sömn

Här om natten när jag kom hem efter stängning (01.00) hade Julia bökat en hel del efter 2200. Ställt sig upp i sin säng ett flertal ggr och kunde inte komma till ro.
Det slutade med att hon sov mellan oss, men jisses så hon bökade runt och brottades, jag sov inte en blund den natten!
Igår kväll då vi la henne i sin säng, gick vi ut ur rummet med en gång och efter det ställde hon sig endast en gång innan hon somnade...
Och nu ikväll, när hon kändes såååå trött, ställer hon sig upp HELA tiden.
Så just nu har jag denna utsikten, håller tummarna för att hon äntligen somnat och längtar efter egentid i soffan med fruktsallad och te :) Direkt hem till dörren

I förrgår testade vi något nytt..
Vi har ju Linas matkasse varannan vecka och där emellan kombinerar vi egna veckomenyer.  Och då krävs det i att man åker och veckohandlar, vilket kan vara lite meckigt när jag och A i stort sett jobbar om varandra och man är ensam med J. 
Men nu har vårt Ica maxi börjat med hemkörning av varor enda till dörren.
Så medans J sov sin EM vila i tisdags passade jag på att storhandla, på nätet! Super smidigt. Precis som när man beställer kläder :) Sen bokar man leverans och vips så har man allt hem till dörren! Allt blev dessutom rätt flrutom att jag råkat klicka hem dubbelt av vissa saker, men det var mitt eget fel;) Tips!!Lördag

Godmorgon lördag! 
Tråkväder ute, men glad ändå för att jag fått lite sovmorgon ! Jobbade stängning igår och var väl hemma runt 01.00, så det behövdes..
Pappan for just iväg på jobb och vi tänkte nog ta oss en sväng upp på stan innan vi åker ut till mormor och morfar i eftermiddag..
Ha en fantastisk lördag!


Finaste morgonrocken J fick av mormor. Tyvärr är hon inte jätte pigg på att ha den på sig, men kan bero på att vi har så satans varmt här hemma :)

Godmorgon torsdag

Idag är det jag och J som myser ihop. Skulle egentligen jobbat ons, tor och fredag men A skulle iväg på möte i Sthlm, så vi bytte dagar. 
Vet inte riktigt vad planen är för idag.
Tror vi kör fika och lek på stan i FM .
De har öppnat upp en babylounge med lekhörna i en av galleriorna här i stan. Perfekt då det är öppet alla dagar och man kan gå dit då öppnaförskolan ej är öppen. 

Det här med kritor är nytt för J. Hon vill gärna samla på sig så många som möjligt och springa iväg, men så länge man är med och förklarar hur man gör så funkar det :)